Logo
Imprimă această pagină

VIDEO. Șoferul profesionist acuzat de uciderea micuțului Luca la Lețcani a dispărut Recomandat

VIDEO. Șoferul profesionist acuzat de uciderea micuțului Luca la Lețcani a dispărut

Alin Candrea, șoferul profesionist care a provocat accidentul mortal de la Lețcani, ar fi dispărut înainte de a fi audiat.

Potrivit presei ieșene, surse din anchetă au precizat că șoferul de camion ar fi părăsit țara.

Totul a ieșit la iveală înainte cu câteva zile când, pe o rețea de socializare, un coleg de-al bărbatului avea să anunțe că Alin Candrea a „fugit”.

Din câte se pare, acesta ar fi plecat pentru a nu ajunge să dea piept cu legea.

Având în vedere gravitatea accidentului pe care l-a provocat, s-a gândit cel mai probabil că ar putea fi plasat sub o măsură privativă de libertate.

Trebuie precizat faptul că acesta nu avea nicio interdicție de a părăsi țara. Apropiații bărbatului, contactați de reporterii BZI, au evitat să ofere un răspuns clar ce ține de dispariția lui.

„Nu l-am mai văzut, el are permis de conducere, poate a plecat în cursă”, a spus un apropiat de-al lui Alin Candrea.

Jurnaliștii ieșeni l-au contactat în repetate rânduri, însă acesta are telefonul închis.

În urmă cu ceva timp, Alin Candrea a acceptat să discute cu presa despre tragedie.

În dimineața din data de 19 aprilie 2023, Alin Candrea a plecat la muncă.

Nu s-a gândit că va fi o astfel de zi.

A plecat cu gândul că va descărca lemnele în comuna Bivolari, acolo unde avea comandă și că va ajunge la familia care îl aștepta acasă.

Dar în jurul orei 10:30 s-a întâmplat nenorocirea și, într-o clipă, micuțul Luca a murit, iar tatăl său, Ciprian Ionuț, și copilul de 6 ani au ajuns în stare gravă la spital.

Din păcate, lucrurile s-au sfârșit într-un mod tragic, cum nu s-a mai întâmplat vreodată în 16 ani, de când lucrează ca șofer de camion.

„Pur și simplu nu i-am văzut. Am acordat prioritate pietonului din dreapta, știam că în stânga nu este nimic și într-o fracțiune de secundă s-au băgat și n-am apucat să îi văd. Nici nu am cuvinte să mai povestesc. Încă sunt în șoc. De două zile nu pot să pun capul pe pernă și să mai adorm. Am doar acele scene în cap. Am fost și la Spitalul Municipal din Vatra Dornei, pentru că nu îmi mai revin.

Nu am vrut să se întâmple așa ceva. Sunt și eu tată. Am 3 copii, de 3, 5 și 7 ani. Cel mai mic este născut în aceeași perioadă cu cel din accident (n.r. – micuțul Luca). Nu vreau să învinovățesc pe altcineva, dar cred că a fost cumva și vina tatălui. Acolo e un unghi mort. În 16 ani, de când sunt șofer, este primul accident. Mereu sunt atent la drum și nu conduc cu viteză. Încă mi se pare ceva ireal”, mărturisea, la mijlocul lunii aprilie, cu ochii plini de lacrimi, Alin Candrea, șoferul de camion care l-a ucis pe micuțul Luca.


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA


ETC IVECO GALATI

 

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.