Logo
Imprimă această pagină

VIDEO. Șoferul a murit, soția și fetița în stare gravă după impactul cu un camion Recomandat

VIDEO. Șoferul a murit, soția și fetița în stare gravă după impactul cu un camion

O persoană și-a pierdut viața, iar o altă persoană a rămas încarcerată după un grav accident ce a avut loc miercuri în comuna clujeană Sânpaul.


Evenimentul rutier a avut loc puțin după orele 15.00, în localitatea clujeană Mihăiești, unde două autovehicule au intrat în coliziune frontală.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, pe DN 1F Cluj-Napoca – Zalău, în zona localității Mihăiești, județul Cluj, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autocamion. Potrivit primelor informații, coliziunea s-a soldat cu rănirea a trei persoane, toate din autoturism, una dintre ele fiind inconștientă.

”Din primele date rezultă faptul că în jurul orei 15.00 a avut loc o coliziune între un autocamion și un autoturism. Traficul este blocat”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

 Conform martorilor, șoferul autoturismului a murit pe loc, iar un alt pasager a rămas captiv între fiarele contorsionate ale mașinii.

”Este dislocat un dispozitiv mărit pentru gestionarea unui accident rutier produs pe raza localității Mihăiești.
La fața locului intervin patru autospeciale, două echipaje SMURD, două SAJ și este așteptat și un elicopter SMURD”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.