Logo
Imprimă această pagină

Video: Șofer mort într-un Ford Ka, dezintegrat în impactul frontal cu un camion Recomandat

Video: Șofer mort într-un Ford Ka, dezintegrat în impactul frontal cu un camion

Şoferul unui Ford Ka a murit pe loc, în seara zilei de marți, 11 februarie 2020, după impactul frontal devastator cu un camion, pe DN15, în judeţul Mureş, pe varianta ocolitoare a localității Petelea.

Din autoturism a rămas doar o grămadă de fiare, iar camionul s-a răsturnat pe marginea şoselei. Şoferul autotrenului a fost destul de marcat de eveniment, însă nu a suferit răni grave.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti la fața locului, se pare că șoferul unui autoturism înmatriculat în județul Mureș, în timp ce se deplasa din direcția Târgu Mureș-Reghin, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație, unde a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, înmatriculat în județul Bistrița-Năsăud, care circula din direcția Reghin-Târgu Mureș și care, în urma impactului, s-a răsturnat în afara părții carosabile.
Din nefericire, în urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului, precum și rănirea ușoară a conducătorului ansamblului de vehicule, căruia i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate la fața locului.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.