Logo
Imprimă această pagină

VIDEO. Șofer de CAMION, decedat în urma unui accident pe autostrada de lângă Cluj Napoca

VIDEO. Șofer de CAMION, decedat în urma unui accident pe autostrada de lângă Cluj Napoca

Ceva ciudat se întâmplă de câteva zile, de când accidentele tot mai grave de pe șoselele din județul Cluj se țin lanț. Vârful pare să fi fost atins noaptea trecută, când s-au petrecut nu mai puțin de patru accidente. Într-unul din ele, două persoane și-au pierdut viața.

Pe o ploaie torențială, în jurul orei 2.30, un șofer de TIR a tras pe dreapta pe autostrada A3. La scurt timp, dinspre Gilău a apărut un autoturism. Șoferul, un bărbat de 44 de ani din județul Harghita, care circula cu un autovehicul înmatriculat în Ungaria, a observat în ultimul moment bărbatul de pe șosea. A încercat să-l evite, a tras de volan tare spre dreapta, a intrat în TIR, iar din ricoșeu a lovit șoferul de pe drum.

 

A intervenit o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul de Ambulanță. Pompierii au găsit vehiculele avariate, un bărbat întins pe carosabil și o femeie încarcerată în autoturism.

Echipajele medicale au consultat bărbatul de 44 de ani, din județul Bihor, însă din păcate acesta nu prezenta semnale vitale, iar leziunile suferite nu au permis efectuarea manevrelor de resuscitare.

Pompierii au acționat pentru descarcerarea unei femei de 43 de ani, pasager față dreapta în autoturism. După ce a fost scoasă din autovehicul, au fost începute manevrele de resuscitare. Acestea au rămas fără rezultat, astfel că a fost declarat decesul.

 

Șoferul din Harghita și o fetiță de 9 ani, pasageră în cabina TIR-ului, au fost consultați de către echipajele medicale, fără a fi transportați la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, cu rezultat negativ.

 

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.