Logo
Imprimă această pagină

VIDEO: Şofer de autobuz, bătut la volan de soţia care a aflat că o înşală Recomandat

VIDEO: Şofer de autobuz, bătut la volan de soţia care a aflat că o înşală

O femeie s-a dezlănțuit după ce şi-a prins soţul în timp ce o înşela şi nu oricum, ci lejer, în văzul lumii.

Omul, şofer de autobuz, îşi conducea amanta, aflată în partea din dreapta, spre destinaţia dorită, alături de alţi pasageri.
Cuprinsă de furie, soţia sa a sărit pe scaunul bărbatului şi a început să îl plesnească peste cap şi să îl tragă de gulerul cămăşii. Întreaga scenă a fost filmată de martori.
Pasagerii, inclusiv presupusa amantă, au privit şocaţi întreaga scenă în care soţia bărbatului îl lovea şi îl trăgea de haine, cerându-i explicaţii pentru cele întâmplate.
„Cum poţi să-mi ruinezi familia doar din cauza unei femei? Ai 12 copii cu mine!”, se aude ţipând cu disperare aceasta.
Mai apoi, femeia a încercat să ajungă şi la cea care „i-a spart casa”, o tânără care stătea chiar în partea din dreapta a şoferului.
Ceilalţi pasageri i-au cerut acesteia să îşi ia bagajele şi să coboare din autobuz, înainte ca situaţia să degenereze. Oamenii sperau de altfel ca scandalul să se domolească şi să îşi continue drumul spre muncă, aşa cum era programat.
Amanta a coborât pe uşa din spate a autobuzului şi a fugit din calea nevestei care se pregătea să îi ofere şi ei o lecţie pentru că i-a stricat căsnicia.
Evenimentul a avut loc în Filipine, în drum spre Manila, săptămâna trecută. Şoferul, vizibil jenat de situaţia creată, a fost forţat să oprească autobuzul şi să amâne cursa, pentru a evita un posibil accident.
Soţia sa însă, urcată peste el prin geamul din stânga, a continuat să îi împartă pumni şi palme peste cap şi să îl tragă de gulerul cămăşii, aşteptând un motiv plauzibil pentru scăparea sa de neiertat.
"Sprijin soția. Probabil s-a simţit rău să îl prindă în fapt. S-ar putea să fi avut suspiciuni de dinainte. Nu-mi pare rău pentru șofer, pentru că merita și am întârziat la lucru din cauza lui”, a declarat unul dintre pasagerii autobuzului, Dwigay Germanes.
Potrivit Mirror, Dwigay a spus că pasagerii au fost nevoiţi să se urce în alt autobuz, iar un îndrumător de trafic a intervenit ulterior pentru a opri scandalul pornit între cei doi soţi.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.