Logo
Imprimă această pagină

VIDEO- PREMIUL PENTRU ÎNTREAGA ACTIVITATE 2017: LILIANA SARAFIDIS Recomandat

VIDEO- PREMIUL PENTRU  ÎNTREAGA ACTIVITATE 2017: LILIANA SARAFIDIS

Emil Pop, director general al revistei TIR: „Într-o lume a bărbaţilor, o doamnă a reuşit să construiască una dintre cele mai profitabile firme de transport de persoane.

Premiul pentru întreaga activitate merge anul acesta la doamna Lilian Sarafidis, director general Lilian Express”.
Lilian Sarafidis: „Bună seara, mulţumesc foarte mult. Surpriza este mare, pentru că se împlinesc 20 de ani de implicare în ceea ce fac, singură, cu băiatul meu şi angajaţii. Mulţumesc instituţiilor care ne ajută foarte mult”.

SURPRIZA ARR
Aurelia Surulescu, director general Autoritatea Rutieră Română, a urcat pe scenă pentru că le-a pregătit organizatorilor evenimentului o surpriză: „Pentru că sunt obişnuit să ies din tipare, îl invit alături de mine pe directorul general al revistei TIR, Emil Pop. În drum spre acest eveniment m-am întâlnit cu Moş Crăciun, care a început deja să alerge. Am o surpriză pentru domnul Emil Pop şi trebuie să o îndeplinesc. Vă garantez că domnul Emil Pop nu ştie nimic. Doamnelor şi domnilor, în viaţă, aşa cum ne place să primim trebuie să şi dăruim. De aceea, daţi-mi voie să îi înmânez domnului Emil Pop o diplomă pentru implicare, recunoaştere în siguranţa rutieră. Să vă ţină Dumnezeu obiceiul bun. Vă suntem alături din toate punctele de vedere”.

DESPRE GALA PREMIILOR REVISTEI TIR 2017
Peste 300 de persoane din industria transporturilor şi activităţile conexe, precum şi un mare număr de oficiali au participat la Gala Premiilor Revistei TIR, care a avut loc, pe 25 noiembrie 2016, la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase".
În acest an, s-au decernat premii pentru 12 categorii. Pentru primele nouă categorii, câştigătorul a fost stabilit în urma voturilor exprimate de către un juriu format din membrii Consiliului Director al UNTRR şi reprezentanţii companilor partenere ale evenimentului.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.