Logo
Imprimă această pagină

VIDEO. PETRONAS Lubricants International lansează PETRONAS Urania, noua gamă de uleiuri de motor cu performanță mărită Recomandat

VIDEO. PETRONAS Lubricants International lansează PETRONAS Urania, noua gamă de uleiuri de motor cu performanță mărită

Gama reînnoită și extinsă de uleiuri de motor de înaltă tehnologie oferă camioanelor rezistența de a depăși provocările călătoriilor de astăzi prin Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

București. PETRONAS Lubricants International (PLI) a anunțat astăzi, 30 septembrie 2021, lansarea noii sale game de uleiuri PETRONAS Urania, proiectată pentru a rezista mai mult, atât pentru camioane ușoare și grele, cât și pentru vehicule comerciale. Cu noua tehnologie Strong Tech™, PETRONAS Urania furnizează uleiurile concepute să dureze mai mult, acestea având durabilitatea necesară pentru a rezista chiar și celor mai dificile situații din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

În fața temperaturilor înalte din motoare, oxidării și depunerilor, PETRONAS Urania aduce un plus de rezistență camioanelor și vehiculelor care trebuie să supraviețuiască în condiții aspre și la încărcături grele, de la vreme extremă, până la cerere mai mare pentru reaprovizionarea rapidă a rafturilor magazinelor. Fiecare inovație a fost ajustată pentru a maximiza performanța la fiecare brand major de autovehicule. Această nouă gamă de uleiuri de înaltă calitate mărește intervalul la care uleiul trebuie schimbat, minimizează uzura, reduce timpul în care vehiculul nu poate fi utilizat și, în cele din urmă, asigură flexibilitate operațională completă, printr-o formulă unică.

Dezvoltată cu tehnologia StrongTech™ în cadrul Centrului PLI Global Research & Technology din Santena (TORINO, ITALIA), noua formulă permite vehiculelor să ruleze pentru un timp mai lung, deoarece uleiul formează un film fluid puternic. Lanțurile de molecule, incredibil de robuste blochează funinginea pentru a menține vâscozitatea optimă și pentru a se apăra împotriva uzurii și oxidării, extinzând eficiența uleiului până la următoarea revizie.

PETRONAS Urania este conceput pentru a spori durata de viață a motorului sub presiune, astfel încât, managerii de flote să aibă încredere în acest produs și, totodată să atenueze provocările cu care se confruntă în prezent conducatorii auto.

Rentabilitatea, care vine odată cu timpul mai lung pe șosea și cu maximizarea capacităților vehiculului, se datorează experienței PLI de 20 de ani în îmbunătățirea eficienței consumului de combustibil și reducerea costului total de întreținere.

În plus, serviciile de asistență continuă pe care PLI le oferă clienților săi permit, în continuare, utilizatorilor să obțină tot ce este mai bun de la lubrifianții lor PETRONAS Urania. Datorită celor mai inteligente tehnologii și sprijinului oferit, șoferii pot avea încrederea deplină în camionul lor pentru a-și realiza toate sarcinile în timp util și în limita bugetului.

Aceste decenii de experiență și cercetări ample au dus la o economie de combustibil, emisii reduse, fiabilitate și durabilitate sporite. PETRONAS Urania este, de asemenea, proiectat având în vedere reducerea emisiilor de CO2, astfel încât conducătorii auto pot maximiza timpul de funcționare fără a compromite durabilitatea. De exemplu, noul PETRONAS Urania 5000 5W-30 menține o peliculă mult mai subțire în comparație cu uleiurile convenționale 5W-30, reducând semnificativ consumul de combustibil și emisiile dăunătoare. În ansamblu, gama îndeplinește cele mai stricte standarde internaționale privind calitatea și impactul asupra mediului.

Menținând vehiculele, în mod responsabil, pe drum mai mult timp, managerii de flote și șoferii acestora, nu numai că pot respecta reglementările dure în ceea ce privește mobilitatea durabilă, ci și să rămână în prima linie a exploatării responsabile a parcului auto.

Domenico Ciaglia, MD EMEA, PLI, a declarat: “Clienții noștri caută o performanță în care să poată avea încredere. Mulți dintre ei se confruntă zilnic cu un program greu, terenuri care îi pun în dificultate și vreme extremă. Noua formulă PETRONAS Urania oferă camioanelor forța de a funcționa intens pentru mai mult timp datorită dezvoltării și testării la cele mai extreme evenimente, inclusiv Formula 1, Moto GP și Raliul Dakar. Această tehnologie și-a demonstrat întotdeauna calitatea. Cu PETRONAS Urania, managerii de flote, șoferii și vehiculele acestora vor putea face față oricărei provocări.”

Pentru a împărtăși mai mult din forța de bază a PETRONAS Urania, echipa PLI a adus evenimentul Eroi de neoprit - PETRONAS Urania Roadshow în Europa.

În România, evenimentul Petronas Urania - Eroi de Neoprit a fost organizat de MEC DIESEL SEE, partener Petronas de peste 20 de ani. Acesta face parte din turul ce are loc pe drumurile din Europa pentru a sărbători eforturile eroice ale șoferilor de camion în perioada pandemiei și pentru a testa fiabilitatea și durabilitatea noii game de uleiuri de motor Petronas Urania, cu tehnologia StrongTech™, uleiurile concepute să dureze mai mult.

Monica DAN, General Manager MEC DIESEL SEE, a declarat: „Suntem dornici și mereu atenți să aducem pe piața pieselor de schimb și lubrifianților din România tehnologie nouă, rezultată în urma multor ani de cercetări, tehnologie verificată, care îmbunătățeste în primul rând performanța motoarelor vehiculelor dumneavoastră. Iubim tehnologia, performanța și campionii, suntem recunoscători partenerilor noștri de la Petronas și, în aceeași măsură, clienților noștri că au făcut posibil acest eveniment. Celebrăm, astăzi, împreună, inteligența, inovația, forța, dar și prietenia și respectul. Suntem parteneri cu Petronas de mai bine de 20 ani, iar faptul că, astăzi, împreună celebrăm această lansare, este pentru noi o mare bucurie. Specializarea Mec Diesel este în motoare și piese de motoare, iar lubrifianții reprezintă peste 20% din cifra noastră de afaceri, așadar suntem pregătiți cu o rețea națională, în 13 dintre cele mai importante orașe ale țării, să aducem produse noi, inovatoare, la dumneavoastră acasă, oriunde în România!”

Evenimentul a avut loc la Academia Titi Aur și a fost prezentat de Andi Moisescu și Roxana Ciuhulescu. Au participat reprezentanți ai MEC DIESEL și Petronas, clienți, precum și jurnaliști din domeniul auto.

Printre invitații speciali au fost Sorin Ene - Campion Național de drift și Bogdan Marișca - Campion Național de raliuri.
MEC DIESEL SEE este unul dintre cei mai importanți furnizori de piese de schimb din România. Compania a încheiat anul 2020 cu vânzări de aproximativ 17 milioane de euro. Pentru anul 2021, aceasta estimează o creștere cu peste 10% a cifrei de afaceri.

Despre PETRONAS Lubricants International
PETRONAS Lubricants International (PLI) este grupul global de producție și comercializare a lubrifianților PETRONAS, corporația națională petrolieră Fortune 500 din Malaezia. Înființată în 2008, PETRONAS Lubricants International produce și comercializează o gamă completă de lubrifianți auto și industriali de înaltă calitate în peste 90 de piețe la nivel global. Cu sediul central în Kuala Lumpur, PLI are peste 30 de birouri de marketing în 27 de țări, administrate prin birouri regionale în Kuala Lumpur, Torino, Belo Horizonte, Chicago și Durban.
În prezent clasat în Top 10 la nivel mondial, PLI se concentrează pe creștere a afacerii pentru a-și asigura poziția de lider mondial în domeniul lubrifianților.

Despre MEC DIESEL SEE SRL
MEC-DIESEL SEE este compania din România deținută de grupul MEC DIESEL S.p.A, ce a fost fondat la Torino în 1983. MEC-DIESEL SEE a fost înființată în România la jumătatea anului 2016, experiența echipei fiind de peste 20 ani în domeniul automotive.
Cu o acoperire teritorială națională în continuă dezvoltare, MEC-DIESEL SEE are acum 13 birouri comerciale și 13 depozite cu stocuri, în cele mai importante orașe ale țării. Gama de produse este diversificată, cu peste 20.000 de repere unice în portofoliu, un stoc de piese de peste 5.5 milioane de euro în depozitul central de la București și acces imediat la stocul din Italia, în valoare de 50 milioane euro.
În 2021, MEC DIESEL SEE este unul dintre principalii distribuitori de piese de schimb, piese pentru motor, motoare, lubrifianți și componente pneumatice, pentru vehicule comerciale. Compania importă și distribuie o gamă largă de produse pentru toate mărcile de vehicule utilitare grele și ușoare, vehicule de pasageri, precum și pentru vehicule specializate în domeniul salubrizării și distribuției de combustibil. Echipa MEC DIESEL SEE are grijă să ofere soluții complete pentru lumea transporturilor.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.