Logo
Imprimă această pagină

VIDEO Patru camioane implicate într-un accident pe autostradă după o șicanare în trafic

VIDEO Patru camioane implicate într-un accident pe autostradă după o șicanare în trafic

O șicanare în trafic s-a lăsat cu un accident în lanț la intrarea pe Autostrada Soarelui, de la Constanța la București. Patru TIR-uri s-au ciocnit, iar în urma impactului o persoană a fost rănită. Traficul în zonă a fost îngreunat mai bine de 2 ore.

Breteaua A4, cea care face legătura între Agigea și Autostrada Soarelui, ora 13:45. Un apel la 112 anunță un accident rutier pe sensul de mers spre București.

O neînțelegere între doi șoferi, urmată de o șicanare în trafic, ar fi dus la carambol, spun șoferii implicați în accident.

Șofer: Ăla cu autoturismul din față de acolo a depășit o doamnă, s-a certat cu dânsa, nu știu ce s-au ciondănit și dânsa a intrat în fața mea și el a intrat în fața lui și a trântit frâna brusc. Eu am pus frâna și colegii au venit din spate și au intrat în mine...

 Șoferii au încercat sa frâneze, dar a fost prea târziu.

Șofer: Am frânat, am oprit până în colegul... venind colegul din spate, m-a împins în colegul din față.

În urma impactului, unul dintre șoferi a fost rănit.

Claudia Tatarici, purtător de cuvânt SAJ Constanța: A fost o singură victimă, conștientă, stabilă, cu un traumatism cranio facial, fractură de piramidă nazală, transportată de echipajul SAJ la spital pentru investigații suplimentare.

Cătălin Bocai, Centrul Infotrafic: Din primele informații, cauza a fost nepăstrarea unei distanțe corespunzătoare de siguranță care să îi permită să oprească în condiții de siguranță față de autoturismele care circulă în față.

Circulația pe A4, Ovidiu-Agigea s-a desfășurat cu dificultate mai bine de 2 ore.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.