Logo
Imprimă această pagină

VIDEO. Olt: camion încărcat cu porci, răsturnat pe DN65 Recomandat

VIDEO. Olt: camion încărcat cu porci, răsturnat pe DN65

Un autocamion încărcat cu 180 porci s-a răsturnat, joi-seara, 23 noiembrie 2022, pe un drum din județul Olt.

Autovehiculul transporta 180 porci, de la Calafat, din județul Dolj, la Costești, în Argeș. Pe DN 65, aproape de ieșirea din județul Olt, camionul s-a răsturnat. În urma evenimentului au murit 33 animale, celelalte fiind recuperate și transferate într-o altă mașină de transport.

„La data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 23:45, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 65 - European 574, în afara localității Optași-Măgura, s-a produs un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

Din primele verificări, polițiștii au constatat că în eveniment a fost implicat un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din județul Gorj. În urma evenimentului rutier, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

Șoferul nu consumase băuturi alcoolice, au mai constatat polițiștii. La fața locului s-au deplasat și reprezentanții ISU Olt, care l-au asistat pe șofer, acesta neavând nevoie de îngrijiri medicale. Pompierii s-au asigurat, totodată, că nu există riscul producerii unui incendiu în urma evenimentului rutier.

„Pompierii Stației Scornicești au acționat pe parcursul nopții pentru asigurarea măsurilor de prevenire a situațiilor de urgență, la un autocamion pentru transportul suinelor, răsturnat în afara carosabilului, în zona localității Optași-Măgura. În urma evenimentului, șoferul autocamionului a fost monitorizat de echipajul SMURD și a refuzat transportul la spital.

În acest moment se execută manevre pentru repunerea pe roți a autocamionului, iar pompierii Stației Scornicești asigură măsurile specifice, cu o autospecială de stingere”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Autovehiculul căzut în afara părții carosabile, așa cum urmează să fie repus în circulație.


CAMION FEST OCTOMBRIE 2022


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.