Logo
Imprimă această pagină

VIDEO. O persoană a rămas încarcerată după impactul dintre un camion și o mașină

VIDEO. O persoană a rămas încarcerată după impactul dintre un camion și o mașină

Un bărbat din comuna Ciocănești a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale unui autoturism în urma unui accident rutier petrecut vineri după-amiază, 24 iulie 2020, pe DN 18, între un autotren și un autovehicul, conform informațiilor publicate de Monitorul de Suceava și News Bucovina.

Conform surselor, incidentul rutier s-a petrecut în după-amiaza zilei de vineri, 24 iulie, în jurul orelor 18:30, pe raza comunei Ciocănești, pe DN 18, între un autocamion și un autovehicul. În accident a fost implicat un autoturism marca Audi A4, de culoare gri, și un autotren marca MAN, de culoare alb.

 

În urma impactului puternic de pe DN 18, șoferul mașinii Audi A4, în vârstă de 52 de ani, cu domiciliul în comuna Ciocănești, a rămas încarcerat între fiarele contorsionate, fiind însă conștient și cooperant. La fața locului au intervenit pompierii militari de la punctul de lucru din Vatra Dornei cu o autospecială de descarcerare, dar și un echipaj SMURD. Conducătorul autoturismului a fost transportat la Spitalul Municipal din Vatra Dornei cu multiple traumatisme.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.