Logo
Imprimă această pagină

VIDEO. O femeie, care a lovit mortal doi copii, a susținut că a încurcat pedalele Recomandat

VIDEO. O femeie, care a lovit mortal doi copii, a susținut că a încurcat pedalele

Femeia care a provocat accidentul din București, în urma căruia două fetițe aflate pe trotuar au murit strivite de mașină, a fost audiată trei ore. Față de ea nu s-a luat nicio măsură preventivă în dosarul în care este cercetată pentru ucidere din culpă.

Șoferița a afirmat că era prima dată când conducea o mașină automată și a apăsat pe accelerație, în loc să frâneze, potrivit surselor G4Media.

Femeia a fost audiată la sediul Brigăzii Rutiere și i-au fost prelevate probe biologice, medicii legiști urmând să stabilească dacă a consumat alcool, transmite Digi 24..

Femeia de 56 ani este cercetată pentru ucidere din culpă.

Ea a spus că a pierdut controlul volanului, că nu conducea prea des și că a încurcat pedalele.

 

O fetiță de 6 ani și o alta de 15 ani au murit sâmbătă, după ce au fost lovite de o mașină proiectată în gardul unui imobil.

Brigada Rutiera a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe str.Mențiunii din sectorul 2 al Capitalei, din primele informații, conducătorul autovehicului ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp, iar din impact autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil unde a accidentat doi minori, precizează un comunicat de presă al Brigăzii rutiere București.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.