Logo
Imprimă această pagină

VIDEO. La un pas de tragedie. Șofer de camion schimbă banda fără să se asigure Recomandat

VIDEO. La un pas de tragedie. Șofer de camion schimbă banda fără să se asigure

Incident grav, marți, după-masă pe Calea Sântandreiului.

Un șofer de TIR a fost la un pas să provoace un accident rutier, după ce a schimbat banda fără să se asigure în oglinzile retrovizoare.
Întâmplare respectivă s-a petrecut marți, în jurul orei 14:00, pe Centura Oradea, în zona magazinului Arabesque. În imaginile filmate chiar de șoferul care era să fie strivit de un TIR cu numere de București, se observă cum încă de la început șoferul TIR-ului a făcut slalom printre două mașini, în timp ce se afla pe pasarelă.

Cele două autoturisme se îndreptau către sensul giratoriu din Calea Sântandreiului, când TIR-ul care avea viteză începe să frâneze brusc, iar apoi fără a se asigura, semnalizează și trece de pe banda 1 pe banda 2, forțând autoturismul să oprească.

Șoferul autoturismului se arată indignat de comportamentul participantului la trafic și începe să-l claxoneze. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, dar manevra periculoasă efectuată de TIR-ul cu numere de București putea să producă o adevărată tragedie dacă șoferul autoturismului nu frâna brusc, putând fi strivit între camion și parapetul despărțitor dintre benzi. (bihon.ro)

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.