Logo
Imprimă această pagină

VIDEO: Incendiu devastator la cea mai mare fabrică de condimente din România Recomandat

VIDEO: Incendiu devastator la cea mai mare fabrică de condimente din România

O fabrică de condimente din Alba Iulia a ars din temelii, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 2 februarie 2019, după o uriașă explozie.

Imaginile filmate la faţa locului sunt terifiante.Una dintre cele mai mari fabrici de condimente din România, cea a grupului Solina, fosta fabrică Supremia, a fost cuprinsă de flăcări în noaptea de vineri spre sâmbătă. Este cel mai puternic incendiu înregistrat până acum în județul Alba.
Pompierii se luptă și la această oră cu flăcările și sunt destul de neputincioși. Martorii au auzit o explozie uriașă, urmată de o serie de explozii de o intensitate ceva mai mică. Nu se știe deocamdată ce a provocat incendiul.
Flăcările aveau zeci de metri înălțime și pompierii s-au descurcat foarte greu în primele momente.
Acesta este cel mai grav incendiu petrecut vreodată în Alba Iulia.
Fabrica era situată în Parcul Industrial de lângă șoseaua de Centură a municipiului Alba Iulia.
Cetăţenii din Alba Iulia au fost sfătuiţi sâmbătă, prin Ro-Alert, să rămână în locuinţe şi să nu deschidă geamurile, după ce norul de fum provocat de incendiu şi-a schimbat direcţia şi s-a îndreptat înspre oraş.
Iniţial, populaţia a fost avertizată de prezenţa fumului dens, cu menţiunea că atunci norul se îndrepta în direcţia municipiului Sebeş şi a comunelor Ciugud şi Daia Română.
Pompieri din patru judeţe -Alba, Hunedoara, Cluj şi Sibiu- acţionează sâmbătă pentru stingerea celui mai mare incendiu produs în ultimii ani în judeţul Alba, respectiv la o fabrică de condimente, parte a unui grup francez. Fabrica a fost inaugurată în ianuarie 2011. Din 2017, aceasta a devenit parte a grupului Solina.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.