Logo
Imprimă această pagină

VIDEO Încalcă mai multe reguli de circulație și lovește un camion

VIDEO Încalcă mai multe reguli de circulație și lovește un camion

A încălcat toate regulile posibile, provocând un accident. Vorbim despre un tânăr de 21 de ani care ar fi produs un adevărat carambol la intersecția dintre Șoseaua Balcani și strada Petricani din Chișinău.

Imaginile cu momentul impactului au fost plasate pe o rețea de socializare. În secvența video se poate observa cum șoferul unei mașini de culoare albastră se deplasează pe șoseaua balcani, pe banda din dreapta de pe care, conform indicatorului rutier, deplasarea este permisă la dreapta.

Ajungând în intersecție, acesta, iese mai întâi pe banda a doua, în fața unui camion și inițiază o manevră de întoarcere, manevră pe care indicatorul rutier o interzice, iar când ajunge deja pe contrasens este lovit de un microbuz, iar apoi, proiectat în camionul cărui tocmai îi tăiase calea.

Potrivit datelor oferite de către poliție, mașina era ghidată de un tânăr de 21 de ani, la volanul microbuzului se afla un bărbat de 42 de ani, iar camionul era ghidat de un șofer de 64 de an
Din fericire, în urma impactului nimeni nu a fost rănit, însă, în zonă s-au format ambuteiaje și s-a circulat dificil. Circumstantele accidentului urmează a fi stabilite în cadrul unei anchete, iar șoferul vinovat riscă sancțiuni contravenționale.

Video AICI 


schmitz ecoflex video


schmitz gotha video

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.