VIDEO: Huedin. Biciclist, mort sub un camion Recomandat

VIDEO: Huedin. Biciclist, mort sub un camion

Un bărbat de 74 de ani, din Huedin, a murit strivit sub roțile unui camion.

Accidentul a avut loc, marți, 13 octombrie 2020, dimineața, la intersecția DN1 R cu DN1 E60, în centrul orașului Huedin. Medicii sosiți de urgență la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru bărbat și au declarat decesul acestuia.
Potrivit anchetatorilor, bărbatul de 74 de ani circula cu o bicicletă pe DN1 R, iar la un moment dat a oprit, a coborât și a încercat să traverseze strada prin loc nepermis, dinspre Primăria Huedin spre locul cunoscut drept „La Vădan”.
Camionul circula tot pe DN1 R, iar șoferul avea intenția ca, la intersecția cu DN1 E60, să vireze spre Oradea. Înainte de virajul la stânga, bărbatul de 74 de ani a fost prins sub roțile camionului.
Potrivit primelor informații, bărbatul de 74 de ani s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii, iar camionul circula regulamentar. Șoferul camionului nu a consumat alcool înainte de a urca la volan. Dacă a consumat sau nu alcool biciclistul, rămâne de văzut la necropsie.
„Din primele informații, un bărbat de 74 de ani, din Huedin, care se deplasa cu bicicleta pe strada Avram Iancu, ajuns la intersecția cu strada Piața Republicii (DN1E60), a coborât de pe bicicletă și s-a angajat în traversarea părții carosabile, fiind lovit de un ansamblu de vehicule care, ajuns în intersecție, ar fi efectuat un viraj la stânga pe DN1E60. Din nefericire, în urma evenimentului a rezultat decesul bărbatului de 74 de ani. Conducătorul ansamblului de vehicule, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Zalău, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.
În cauză a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, dosar în cadrul căruia vor fi lămurite toate aspectele.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.