Logo
Imprimă această pagină

VIDEO: GRUP INFRACȚIONAL CARE FURA MĂRFURI DIN CAMIOANE, ARESTAT ÎN SPANIA Recomandat

VIDEO: GRUP INFRACȚIONAL CARE FURA MĂRFURI DIN CAMIOANE, ARESTAT ÎN SPANIA

Potrivit unei postări pe Twitter a Poliției Catalane (Mossos D´Esquadra), au fost recuperate obiecte în valoare de 100.000 de euro în urma arestării unui grup infracțional care fura mărfuri din camioane.

Unitatea operațională de mobilitate (UOM) a Direcției Transporturi Mossos a desființat un grup de infractori care opera pe autostrăzile catalane și fura intens marfă din camioanele parcate în zonele de odihnă de pe AP-7.
Forțele de ordine au arestat patru membri ai grupului de origine marocană, cu un istoric de infracțiuni contra proprietății și, pe lângă recuperarea unei autoutilitare furate, au fost recuperate produse în valoare de 100.000 de euro pe toată durata anchetei.
Potrivit videoclipului difuzat pe rețelele de socializare, grupul infracțional avea pregătit un depozit în care stoca bunurile furate până când acestea erau vândute pe piața neagră.
În mod greu de înțeles, Judecătoria numărul 6 din Santa Coloma de Gramenet a decis judecarea în libertate a celor patru infractori marocani.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.