VIDEO: Germania. Şofer profesionist, ucis de maşina Poliţiei, spulberată de un alt camion Recomandat

VIDEO: Germania. Şofer profesionist, ucis de maşina Poliţiei, spulberată de un alt camion

Un şofer profesionist a murit în Germania, zdrobit de maşina Poliţiei, făcută praf de un alt camion.

Oprit să schimbe o anvelopă spartă, şoferul a fost interceptat de o patrulă de poliţie, care a oprit maşina în spatele camionului său.
A fost momentul în care un alt camionagiu a intrat în plin în autoturismul din care tocmai coborâseră doi agenţi de poliţie. În vreme ce ei au reuşit să se salveze de impact sărind în lateral, șoferul camionului care avea pană nu a mai putut avea vreo reacţie.
Șoferul de 36 de ani din Belarus a murit, marţi după-amiază, la spital, la câteva ore după ce a fost strivit între camionul lui şi o maşină de poliţie care oprise în spatele semiremorcii. S-a întâmplat pe A7, în Germania, între Drispenstedt și Hildesheim.
Şoferul oprit pe banda de urgenţă cu pană a fost interpelat de o patrulă de Poliţie a autostrăzii, care a parcat regulamentar maşina, iar agenţii instalau semnale de avertizare luminoasă, ca să asigure zona în care şoferul schimba anvelopa spartă, a explicat un purtător de cuvânt al Poliţiei, citat de hildesheimer-allgemeine.de.
Un şofer de camion în vârstă de 50 de ani nu a observat balizele de semnalizare şi a intrat cu viteză în maşina poliţiei. Cei doi poliţişti, unul de 22 de ani, celălalt de 35, s-au salvat sărind efectiv din calea propriei maşini, care a fost strivită de camionul oprit pentru pană. Exact acolo unde se afla şoferul de 36 de ani, mort la câteva ore după accident.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.