VIDEO: Făcut knock-out de un bătrân pe care l-a luat la palme în autobuz Recomandat

VIDEO: Făcut knock-out de un bătrân pe care l-a luat la palme în autobuz

Un tânăr de până în 30 de ani se ia de un bătrân de peste 60 de ani, într-un autobuz din Londra și e făcut knock-out.

Agresorul îl ia la palme pe bărbatul mai în vârstă, dar în cele din urmă bătrânul răspunde pe măsură, cu lovituri de pumni care îl fac knock-out pe agresor.
Incidentul a fost filmat de un alt pasager din autobuzul respectiv. La un moment dat, tânărul este auzit cum începe să-l înjure din senin pe bătrân. Se ridică ameninţător şi începe să-şi ia victima la palme.
Conform Metro Online, tânărul a controlat zdravăn începutul disputei. L-a pălmuit pe bătrân şi a încercat să-l prindă de cap, cu intenţia de a-l sugruma.
Dar situaţia s-a schimbat radical într-o fracţiune de secundă. Bătrânul a scăpat din prinsoarea agresorului şi a dat drumul la o ploaie de lovituri de pumni care l-au făcut knock-out pe tânăr.
Acesta părea extrem de ameţit în momentul în care bătrânul și-a luat rucsacul şi a coborât din autobuz, cel mai probabil pentru a merge spre locul de muncă, strigând la rivalul său: "Cum e? Te mai crezi un tip mare şi tare acum?".
Nu se cunoaşte identitatea celor doi bărbaţi. Filmuleţul a fost postat iniţial pe un site de socializare de un alt pasager care susţine că deja se teme să mai ia mijloace de transport în comun până la locul de muncă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.