Logo
Imprimă această pagină

Video exclusiv: SINDICATUL SOLIDARITATEA ŞOFERILOR DRUMURI BUNE, PREMIAT Recomandat

Video exclusiv: SINDICATUL SOLIDARITATEA ŞOFERILOR DRUMURI BUNE, PREMIAT

Premiul a fost decernat de Radu Spirea, director general Vesta Investment:

“Mulţi se întreabă de ce mai e nevoie de un sindicat al şoferilor. Răspunsul este simplu: competiţia ne face pe toţi mai buni. Un sindicat care are mai puţin de un an de viaţă contribuie la siguranţa transportului rutier de marfă şi persoane. Ca un semn de încredere în activitatea viitoare, premiul pentru ONG este acordat Sindicatului Solidaritatea Şoferilor Drumuri Bune”.
Premiul a fost ridicat de Virgil Purcărescu, preşedinte SSSDB: “Principalul nostru scop este păstrarea forţei de muncă în ţară. După cum ştim, tot mai mulţi şoferi emigrează. Ca urmare, în viitorul apropiat, sindicatele cu patronii trebuie să ne punem la o masă rotundă, să găsim răspunsul la întrebarea: "De ce pleacă şoferii?" şi împreună să găsim o rezolvare”.

În cadrul Galei Premiilor Siguranţei Rutiere, care a avut loc pe 5 aprilie 2017, la Teatrul de Comedie din Bucureşti, au fost acordate 12 distincţii autorităţilor, ONG-urilor şi oamenilor de afaceri din domeniul transporturilor şi logisticii.
Amfitrionii evenimentului au fost marea doamnă a scenei şi ecranului Rodica Popescu Bitănescu şi Radu Spirea, Directorul General al Vesta Investment.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.