Video exclusiv: LUCIAN ŞOVA-PREMIUL RAR LA GALA PREMIILOR SIGURANȚEI RUTIERE 2017 Recomandat

Video exclusiv: LUCIAN ŞOVA-PREMIUL RAR LA GALA PREMIILOR SIGURANȚEI RUTIERE 2017

Noul ministru al Transporturilor, Lucian Șova, a fost premiat, de către Registrul Auto Român, la Gala Premiilor Siguranței Rutiere 2017.

 

Premiul a fost decernat de Cristian Bucur, director tehnic al RAR: “Oricâtă viziune ai avea, fără un cadrul legislativ coerent, nu se poate reforma un domeniu. Destinul profesional al domnului deputat Lucian Şova este strâns legat de domeniul transporturilor, fie din mijlocul transportatorilor rutieri, fie din poziţia de conducere a Direcţiei Rutiere din minister, fie ca secretar al Comisiei de Transporturi din Camera Deputaţilor. Cea mai recentă realizare a domnului deputat o reprezintă finalizarea legislaţiei prin care a fost reorganizat ISCTR. Din aceste motive, îl invit pe domnul deputat să ni se alăture”.
“Două lucruri m-au ghidat în carieră şi vreau să vi le spun profitând de ocazia de a fi invitat la această Gală sub forma unor citate care îmi aparţin. O lege ca să fie respectată trebuie să fie respectabilă atât moral cât şi posibil de a fi respectată. Al doilea este legat de ceea ce se întâmplă în circulaţia rutieră. În România, dacă nu respectăm nicio regulă şi suntem prinşi o dată, spunem că am avut ghinion. În alte ţări dacă respectăm întotdeauna regulile şi o dată greşim, dar nu am fost prinşi, spunem că am avut noroc”, spus Lucian Şova, pe atunci secretarul Comisiei pentru Transporturi şi Infrastructură din Camera Deputaţilor, atunci când a ridicat premiul.
În cadrul Galei Premiilor Siguranţei Rutiere, care a avut loc pe 5 aprilie 2017, la Teatrul de Comedie din Bucureşti, au fost acordate 12 distincţii autorităţilor, ONG-urilor şi oamenilor de afaceri din domeniul transporturilor şi logisticii.
Amfitrionii evenimentului au fost marea doamnă a scenei şi ecranului Rodica Popescu Bitănescu şi Radu Spirea, directorul general al Vesta Investment.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.