Logo
Imprimă această pagină

Video exclusiv: CONTROALELE ISCTR EP.02 - ȘOFER DE PE VREMEA LUI CEAUȘESCU Recomandat

Video exclusiv: CONTROALELE ISCTR EP.02 - ȘOFER DE PE VREMEA LUI CEAUȘESCU

Cel de-al doilea episod al primul reality show din transporturile rutiere românești îl are în obiectiv pe un șofer profesionist care și-a început cariera pe vremea comuniștilor. Comportamentul lui l-a nemulțumit pe inspectorul de la Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier.

Primul episod din "CONTROALELE ISCTR" a devenit viral imediat după lansare. În numai șase zile, videoclipul singurului reality show din transporturile românești a reușit să depășească 49.000 de vizualizări pe Facebook.
Produs în exclusivitate pentru TIRMagazin.ro, serialul, în numai șapte episoade, îți dezvăluie activitatea de zi cu zi a Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR).
Te întâlnești, astfel, cu situații în care șoferii profesioniști controlați sunt găsiți în regulă din punct de vedere legal, dar și cazuri în care sunt amendați. În unele cazuri amenzile sunt "simbolice" iar în altele ajung la sume uriașe
În episodul 01 al primului reality show din transporturile rutiere românești, te-ai întâlnit cu un șofer profesionist din județul Giurgiu, un veteran al acestei meserii.
El este oprit de inspectorii ISCTR și le spune că a primit, în Bulgaria, o amendă de 100 de euro pentru că nu avea afișată pe parbriz rovinieta. Șoferul mai spune că, în România, în aceeași zi, ar fi fost oprit de patru ori de ISCTR, dar inspectorii nu îl cred pe cuvânt. Ei verifică și observă că nu există niciun proces-verbal de control pe numele șoferului pentru acea zi. Inspectorul spune că șoferul are două rapoarte de control, dar ele sunt mult mai vechi, din 2017, când a și fost sancționat.
Șoferului i se cere cardul și, după o atentă analiză, inspectorii constată că șoferul nu respectă timpii de odihnă. "Veteranul" se apără spunând că nu are cine știe ce încărcătură. În final, șoferul este amendat cu 125 de lei, dacă plătește amenda în 48 de ore.
Chestionat de reporterii TIR, șoferul a spus că a fost un control care a decurs bine, iar amenda nu este una consistentă. Nu voi mai greși niciodată, a dat asigurări șoferul. El le transmite celorlalți șoferi să aibă o activitate legală.
Primul episod din serialul CONTROALELE ISCTR poate fi vizionat pe:

http://tirmagazin.ro/news/video-exclusiv-controalele-isctr-ep-01-un-veteran-al-soferiei-din-giurgiu

sau pe pagina noastră de Facebook:

https://www.facebook.com/TirMagazin/videos/1572809649508244/ .

 

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.