Logo
Imprimă această pagină

VIDEO Douăzeci de migranți ascunși în camioane, depistați de polițiștii de frontieră din vestul ţării

VIDEO Douăzeci de migranți ascunși în camioane, depistați de polițiștii de frontieră din vestul ţării

Douăzeci de migranți ascunși în TIR-uri, depistați de polițiștii de frontieră din vestul ţării

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vărșand și Nădlac II au depistat douăzeci de cetăţeni străini, provenind din Pakistan şi Afganistan, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în trei automarfare.

În ultimele 24 de ore, la Punctul de Trecere a Frontierei Vărșand, judeţul Arad, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, un cetățean bulgar, respectiv un român, aflați la volanul unor ansambluri rutiere înmatriculate în Bulgaria și România. Șoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, paleți cu aluminiu și bobine pentru societăți din Olanda și Germania.

În urma efectuării controlului amănunţit al mijloacelor de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentele pentru marfă, optsprezece cetăţeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Pakistan și Afganistan, solicitanți de azil în România.

În data de 05.01.2022, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, la volanul unui automarfar, un cetăţean bulgar care transporta, conform documentelor de însoţire, mobilă pentru o societate comercială din Danemarca.

În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul pentru marfă, doi cetăţeni din Afganistan.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.