VIDEO: Doi idioți, în portbagajul unui Chevrolet care circulă cu viteză Recomandat

VIDEO: Doi idioți, în portbagajul unui Chevrolet care circulă cu viteză

Un șofer iresponsabil al unui autoturism Chevrolet le-a permis unor tineri să călătorească tocmai în portbagajul mașinii pe care o conducea.

Imaginile incredibile au fost surprinse pe drumul județean 184 Baia Sprie–Cavnic, între localitățile Șurdești și Cavnic.
Pe lângă frigul îndurat de cei doi pasageri "clandestini", cei doi tineri puteau oricând păți ceva.
Mai ales că la un moment dat, pe imagini se vede clar cu intră într-o depășire neregulamentară într-o zonă cu linie dublă continuă și curbe periculoase.
Cel care a filmat incidentul a alertat poliția la 112. I s-a spus că un echipaj va ieși în trafic să oprească autoturismul.
Conform informațiilor oficiale, conducătorul auto a fost identificat. "Pe strada Independenței din Cavnic polițiștii din Cavnic au oprit în urma unei sesizari la 112 un autoturism ce era condus de un barbat în vârstă de 22 ani, din Cavnic. Acesta a fost sancționat contravențional conform legii. Mulțumim pe aceasta cale cetățenilor care i-au atitudine și ne sesizează diferite situații care pun în pericol participanții la trafic." a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.