Logo
Imprimă această pagină

VIDEO. Căruță izbită de un camion aflat în depășire, în Pipirig, Neamț Recomandat

VIDEO. Căruță izbită de un camion aflat în depășire, în Pipirig, Neamț

Un camion angajat într-o depășire a acroșat o căruță în care se afla un bărbat.

Momentul impactului a fost surprins de o cameră de supraveghere montată în zonă. În imagini se poate observa cum camionul pare să fi depășit atelajul hipo într-o curbă, moment în care osia s-ar fi agățat de camion.

Aseara în jurul orei 17.45, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Comunal 159, în localitatea Pipirig.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 60 de ani, din Pipirig, conducea un atelaj hipo pe Drumul Comunal 159, pe un sector de drum în curbă la dreapta, ar fi intrat în coliziune laterală cu un ansamblu de vehicule condus pe același sens de circulație de un bărbat, de 34 de ani, din Pipirig, care era angajat în depășirea acestuia.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea căruțașului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din cauza leziunilor suferite, cel de-al doilea participant la trafic nu a putut fi testat alcoolscopic.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

 

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.