Logo
Imprimă această pagină

VIDEO. Camion încărcat cu butelii de propan implicat într-un accident pe autostradă. Șoferul a murit

VIDEO. Camion încărcat cu butelii de propan implicat într-un accident pe autostradă. Șoferul a murit

Accidentul s-a produs în aceasta dimineață pe sensul de mers spre Nădlac.UPDATE: Victima accidentului a fost declarată decedată. Este vorba despre șoferul camionului. Traficul rutier pe autostradă, pe sensul de mers Nădlac-Arad, a fost reluat. 

Potrivit reprezentanților ISU Arad, evenimentul rutier s-a soldat cu o victimă, aceasta fiind inconștientă. Medicii îi aplică acesteia manevre de resuscitare.
La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri.

 

 

Echipajele de intervenție execută operațiuni pentru asigurarea buteliilor care nu au căzut din camion. Autostrada este blocată în ambele sensuri în zona în care s-a produs accidentul.

Vom reveni cu informații.

UPDATE: Potrivit polițiștilor, șoferul autoutilitarei a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în parapetul de pe autostradă. “Astăzi, în jurul 08:35, un lucrător din cadrul societății de pază a autostrăzii a sesizat că pe A1, Bypass Arad – zona Aeroport – a avut loc un accident de circulație. Din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că un timișorean de 57 de ani a condus o autoutilitară pe A1, calea 1, iar la km 543+300 a pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu parapetul lateral dreapta. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, cauza probabilă fiind una medicală. Având în vedere acest aspect, încadrarea legală se va realiza în urma concluziilor medico-legale”, au declarat reprezentanții IPJ Arad.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.