Logo
Imprimă această pagină

VIDEO. Cai și căruță loviți de camion. Șoferul și-a continuat drumul mai departe Recomandat

VIDEO. Cai și căruță loviți de camion. Șoferul și-a continuat drumul mai departe

Imagini revoltătoare au fost filmate cu puțin timp de p camera de supraveghere din localitatea Lespezi, județul Iași. Un camion a acroșat o căruță, lăsându-i căzuți la pământ pe căruțaș și cai. În imagini se poate observa cum șoferul își continuă cu viteză drumul, fără a schița vreo urmă de îngrijorare pentru victime.

Cum a avut loc accidentul
Potrivit Poliției, un camion s-a angajat într-o depășire neregulamentară, lovind din plin o căruță, iar mai apoi proiectând-o într-un autoturism. În urma impactului puternic, caii au căzut la pământ, iar căruțașul a fost aruncat în aer câțiva metri buni.

Cu toate acestea, șoferul vinovat nu s-a lăsat înduplecat de accidentul provocat, continuându-și drumul.

Imediat după accident, martorii au solicitat intervenția Poliției și a unei Ambulanțe. În urma anchetei demarate de autorități, șoferul camionului a fost identificat, urmând a fi efectuate mai multe cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut nefericitul accident. Victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă din Paşcani, iar polițiștii au căutat dovezi.

Astfel, a fost identificat un material video înregistrat de o camera de supraveghere din zonă care relatează în imagini cum s-au desfășurat evenimentele.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.