VIDEO: AUTOBUZ ARTICULAT, CĂZUT DE PE VIADUCT ÎN VARȘOVIA. UN MORT ȘI CEL PUȚIN 20 DE RĂNIȚI Recomandat

VIDEO: AUTOBUZ ARTICULAT, CĂZUT DE PE VIADUCT ÎN VARȘOVIA. UN MORT ȘI CEL PUȚIN 20 DE RĂNIȚI

Cel puțin o persoană a murit și mai mult de douăzeci au fost rănite, din care cinci sunt în stare gravă, în accidentul grav de trafic care a avut loc joi, 25 iunie 2020, la Varșovia, când un autobuz al serviciului de transport public s-a prăbușit de pe un viaduct.

Vehiculul lung articulat a rupt elementele de protecție ale unui pasaj la ieșirea unui pod mare peste râul Vistula. Partea din față a vehiculului s-a prăbușit aproximativ cinci metri, în timp ce partea din spate a rămas agățată de marginea drumului.
Potrivit pompierilor, cea mai probabilă cauză a accidentului este boala șoferului, care a supraviețuit impactului și care s-a dovedit că nu a consumat alcool. Autobuzul, care transporta aproximativ 40 de pasageri, circula cu gaz, astfel încât pompierii au fost nevoiți să extragă cu pompele gazul înainte de a scoate vehiculul.
Primarul Rafal Trzaskowski, candidat la alegerile prezidențiale, și-a oprit campania electorală și a anunțat înființarea unei comisii de anchetă pentru a clarifica circumstanțele accidentului. "Imediat ce am fost informat despre incident, am renunțat la campania electorală și m-am întors la Varșovia pentru a-mi exprima solidaritatea cu victimele și a coordona eforturile de ajutor", a declarat Trzaskowski, care a mers la fața locului și a vizitat răniții.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.