Logo
Imprimă această pagină

VIDEO Actualizare. Tânărul lovit mortal de camion anunțase că se sinucide Recomandat

VIDEO Actualizare. Tânărul lovit mortal de camion anunțase că se sinucide

Conform unor informaţii apărute după producerea accidentului, tânărul se certase chiar înainte cu iubita sa şi ar fi anunţat-o pe aceasta că are de gând să îşi curme viaţa.

Un grav accident de circulaţie produs pe o stradă din municipiul Iaşi s-a soldat cu moartea unui tânăr în vârstă de 28 de ani, după ce acesta a fost spulberat în zona Moara de Foc, de un camion care se îndrepta spre Republica Moldova.

Din primele cercetări, se pare că şoferul profesionist, în vârstă de 62 de ani nu l-a observat pe bărbatul care era în mijlocul drumului şi l-a lovit mortal. După aceasta, conducătorul auto a mers mai departe. Poliţiştii l-au oprit câţiva kilometri după locul accidentului şi l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Tânărul care a murit se certase cu iubita sa şi i-ar fi spus acesteia că are de gând să se sinucidă. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor. Locuitorii Iaşului cer de mai mulţi ani interzicerea maşinilor de mare tonaj prin municipiu, dar centura ocolitoare a oraşului a rămas un plan care se schimbă de la un trimestru la altul.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.