Logo
Imprimă această pagină

VIDEO. Un șofer profesionist mort, într-un accident în lanț, într-un convoi de pe E-80 Recomandat

VIDEO. Un șofer profesionist mort, într-un accident în lanț, într-un convoi de pe E-80

Un accident în lanț în care au fost implicate și mai multe camioane a avut loc în dreptul orașului Harmanli, din Regiunea Haskovo, Bulgaria, de pe Autostrada E-80.

UPDATE:
Accidentul s-a produs în apropierea orașului Harmanlı, pe autostrada E-80. Un convoi format din 22 de camioane și un vehicul de poliție a plecat spre la Kapıkule, din parcul de camioane tampon din fostul aeroport militar „Uzuncovo”. Acesta din urmă a fost lansat în urmă cu o săptămână pentru a reduce densitatea camioanelor la granița Kapitan Andreevo, care a fost formată în cadrul măsurilor luate pentru epidemia de coronavirus. În accident au murit două persoane și mai multe camioane au fost avariate.
În accidentul în lanț, au murit două persoane, dintre care una de cetățenie turcă și cealaltă un șofer de camion din Bulgaria. Primul-ajutor pentru unii dintre șoferii blocați în cabine a venit chiar de la colegii lor din convoi.
Potrivit ultimelor date, 40 de persoane au fost rănite. Trei autospeciale și o ambulanță au fost trimise pe locul accidentului. S-a precizat că 6 dintre răniți au fost duși la Spitalul Haskovo.
Se pare că accidentul a fost cauzat de ceață și ploaia abundentă. Pe de altă parte, Parchetul raionului Haskovo a lansat o anchetă în legătură cu acest accident.

Avem aici de a face cu efectele nocive ale măsurilor luate de autorități împotriva transportului rutier de mărfuri. Potrivit UNTRR: "În gravul accident a fost implicat un convoi de camioane care a parcurs aproape 1.000 de km, cu 60 km/h fără oprire". Cât vor mai dura aceste restricții și la câte astfel de accidente ne putem aștepta?

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.