Logo
Imprimă această pagină

VIDEO A început decopertarea traseului lotului 3 al Autostrăzii de Centură București

VIDEO A început decopertarea traseului lotului 3 al Autostrăzii de Centură București
Pe Autostrada București Sud lot 3 (Bragadiru - A1), antreprenorul a depus proiectul pentru obținerea autorizației de construire.
 
Lotul 3 are o lungime de 17.9 km si este cuprins intre nodul DN6 si A1. Valoarea contractului este de 853 mil RON fara TVA. Contractul a fost semnat in aprilie 2019. Durata contractului: 102 luni din care 12 luni perioada de proiectare, 30 luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada de garantie a lucrărilor. Termen estimat de finalizare: Decembrie 2023.
 
Autostrada de Centură București (A0) este un proiect complet diferit față de Centura de azi a orașului, plină de gropi și îngustă. Autostrada va avea 102 de kilometri. Lucrurile stau mai bine în partea de sud a Autostrăzii care a fost deja licitată.
 
 Lotul I din Autostrada de Centură Sud are o lungime de 16,9 km, între Berceni și A2, iar valoarea contractului este de 830,6 milioane de lei. Lucrările vor fi executate în localitățile: Vidra, Berceni, Popești - Leordeni, Glina și Cernica.  Deschidere iunie 2023.

Lotul 2 al Autostrăzii de Centură București a fost decopertat pe aproape toată lungimea lui, lucrările având un ritm bun. Stadiul este de 5%.

Pentru lotul III din A0, care leagă DN6, în zona Bragadiru-Cornetu, până la A1, au îneput luna aceasta lucrările.

 

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.