Logo
Imprimă această pagină

VIDEO. A depășit un camion pe linie continuă și a rămas pe contransens Recomandat

VIDEO. A depășit un camion pe linie continuă și a rămas pe contransens

Un cititor a semnalat joi că un şofer s-a transformat în pericol public pe E60, în zona intrării în localitatea Tinăud.

În videoclip se vede cum şoferul sau şoferiţa respectivă nu doar că intră în depăşirea unui camion într-un loc nepermis, pe linie continuă, ci şi continuă să conducă pe contrasens, depăşind o insuliţă care desparte cele două sensuri.

"Aşa se conduce pe E60. Pericol public! Am sunat şi la Poliţie, sper să se ia măsuri", a transmis cititorul.

Comisarul-şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, a precizat că poliţiştii au primit o sesizare în acest caz şi fac verificări.

"Din verificările efectuate, participantul la trafic respectiv a apelat I.P.J. Bihor prin S.N.U.A.U. 112 azi, 12 mai, la ora 10.18, sesizând că un autoturism este condus agresiv pe raza localităţii Auşeu şi că a efectuat şi o depăşire neregulamentară. În urma sesizării, poliţiştii Secţiei nr. 1 de Poliţie Rurală Borod s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, însă autoturismul în cauză nu se mai afla în zonă. În consecinţă, poliţiştii Secţiei Nr. 1 de Poliţie Rurală Borod continuă verificările cu privire la aspectele semnalate, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsuri legale", a transmis reprezentanta IPJ.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.