Logo
Imprimă această pagină

VIDEO: 3 camioane românești, incendiate în parcare, în Belgia Recomandat

VIDEO: 3 camioane românești, incendiate în parcare, în Belgia

Trei camioane românești au ars, sâmbătă seara, în jurul orei 21:00, în parcarea ECS European Containers din Karveelstraat, Zeebrugge, din Belgia.

Șoferii profesioniști n-au putut face nimic până la venirea pompierilor.
Zeci de camioane sunt parcate aici, în principal ale șoferilor străini, care fie se odihnesc, fie așteaptă să fie încărcați. Mai ales în weekend, parcarea este foarte aglomerată.
Incendiul a pornit în cabina unui camion și s-a extins la alte două camioane parcate chiar lângă el.
Pompierii au controlat rapid incendiul, dar nu au putut împiedica arderea completă a două camioane. O treime din al treilea a fost grav afectată. Nimeni nu a fost rănit. Mulți șoferi au fost nevoiți să privească cu consternare cum camioanele colegilor lor erau mistuite de flăcări.
Șoferii au auzit că șoferul camionului din mijloc gătea o oală cu mâncare în cabina sa, scrie focus-wtv.be. Alți șoferi de camioane vorbeau despre un scurtcircuit.

UPDATE:
Potrivit a doi utilizatori de Facebook, care susțin că ar fi patronul firmei care deține cele trei camioane arse și soția lui, "camionul din mijloc a luat foc de la un scurt circuit (constatarea pompierilor) și s-a extins la celelalte dat fiind faptul că șoferii nu au fost prezenți să le mute."

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.