Logo
Imprimă această pagină

VIDEO: 130 DE CAMIOANE L-AU OMAGIAT PE ȘOFERUL PROFESIONIST DE 23 DE ANI MORT DE INFARCT Recomandat

VIDEO: 130 DE CAMIOANE L-AU OMAGIAT PE ȘOFERUL PROFESIONIST DE 23 DE ANI MORT DE INFARCT

Un tânăr șofer profesionist francez, de numai 23 de ani, a murit marți, 10 iunie 2020, în urma unui atac de cord, în timp ce lucra la camionul său.

Un prieten a organizat un omagiu și a adunat 130 de camioane și utilaje agricole de la fabrica de zahăr Lillers la compania Thumerel din Thiennes, condusă de tatăl său. Mii de oameni au salutat amintirea tânărului pe drumul sicriului spre locul de veci, potrivit lavoixdunord.fr.
Avea doar 23 de ani, dar Thibaut Thumerel avea deja mulți prieteni în profesia de șofer de camion. Aceștia, împreună cu alte zeci, i-au adus un omagiu sâmbătă, 13 iunie 2020, acestui băiat din Thiennes, care lucra în afacerea familiei Thumerel.
Tânărul murit în urma unui atac de cord în camionul său, după ce tocmai a încărcat. Era în repaus.
„Era pasionat de camioane și utilaje agricole”, spune prietenul său Jérôme Facon, cel care a organizat omagiul.
Surprins de moartea prietenului său de aceeași vârstă, Jérôme a întrebat familia dacă poate organiza un tribut și a primit acceptul în acest sens.
„Erau oameni din tot nordul Parisului, el era bine cunoscut și foarte apreciat. În orice moment sărea în ajutorul oamenilor, se oprea din drum pentru a ajuta, atât la muncă, cât și în viața de zi cu zi. Se bucura de viață, i-a plăcut să se distreze și să bea cu familia și prietenii săi ”, a adaugat Jérôme.

omagiu sofer profesionist mort infarct

omagiu sofer profesionist infarct 2

omagiu infarct sofer profesionist

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.