Logo
Imprimă această pagină

Vaslui. Un Vlad Țepeș, șofer profesionist pe un camion cu cereale Recomandat

Vaslui. Un Vlad Țepeș, șofer profesionist pe un camion cu cereale

O bară metalică lungă de câţiva metri, desprinsă dintr-un camion cu cereale aflat în mers, a străpuns un autoturism de la un capăt la altul.

Un mesaj primit pe telefon i-a salvat la limită viaţa unei femei de 58 de ani din Vaslui. Era în maşina oprită pe marginea drumului, când o bară metalică desprinsă dintr-un camion cu cereale în mers i-a spart parbrizul şi i-a trecut razant pe lângă cap. Femeia a supravieţuit miraculos doar pentru că, în acel moment, se aplecase să ia telefonul din suport.
Un mesaj a fost miracolul care i-a salvat viaţa femeii în vârstă de 58 de ani. În maşina oprită pe marginea drumului, telefonul a sunat ca o premoniţie.
”Se uita în telefon. Dacă nu se uita în telefon. Soţia mea nu era în viaţă acum, vă spun sincer!”, spune soțul femeii.
Două secunde mai târziu, o bară metalică lungă de câţiva metri, desprinsă dintr-un camion aflat în mers, a străpuns autoturismul de la un capăt la altul.
Costică Ferenţ, soţul femeii: "Prin spate, a intrat ţeava aia. Soţia era acolo şi a avut noroc că se uita la telefon şi era cu capul mai jos. Foarte mare noroc a avut. Vă spun sincer! Dumnezeu ne-a ajutat totuşi. Că de acolo vine, de la el".
Cei doi soţi abia vizitaseră o mănăstire din Vaslui. Accidentul neobişnuit s-a produs pe drumul spre casă. Şoferul camionului tocmai descărcase transportul de cereale la o societate agricolă din apropiere. În viteză, prelata remorcii s-a desprins cu tot cu ţevile care o susţineau. Bara metalică a intrat prin lunetă, a trecut razant pe lângă capul femeii şi a spart şi parbrizul.
Marius Stanciu, purtător de cuvânt IJSU Vaslui: "La sosirea echipajelor de intervenţie, persoana în cauză era conştientă şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui cu traumatism craniocerebral".
Femeia a fost rănită doar la o ureche.
Costică Ferenţ, soţul femeii: "Putea fi mai rău. Mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat. Aştept să merg la spital să o văd".
Poliţiştii urmează să stabilească a cui este vina pentru accident. Au deschis deja un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Şoferul care nu a asigurat semiremorca ar putea fi acuzat de neglijenţă.

 

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.