Logo
Imprimă această pagină

Valea Oltului: Un autoturism a intrat în camionul care circula în fața sa Recomandat

Valea Oltului: Un autoturism a intrat în camionul care circula în fața sa

Un nou accident rutier s-a produs vineri după-amiaza, 16 septembrie, pe DN7 / E 81, în zona Tălmaciu - Sibiu, în apropierea sensului giratoriu de la Punctul de Control Veștem. Coliziunea s-a soldat cu cel puțin o victimă.

Traficul rutier pe Valea Oltului a avut din nou de suferit în urma evenimentului rutier produs la km 258 al DN7 / E81. Un autoturism a intrat în spatele unui ansamblu TIR. Se cunosc date doar despre o singură victimă, pasageră în autoturism.

În zonă se circulă îngreunat, motiv pentru care s-au format din nou cozi kilometrice, mai ales că nu foarte departe de locul în care s-a produs accidentul se execută lucrări la carosabil, din cauza cărora circulația se derulează semaforizat. Este vorba despre zona Boița - Sibiu, unde se execută o lucrare care se va finaliza abia în luna decembrie a acestui an.

„Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu intervin la un accident rutier pe DN7, produs la km. 258, Tălmaciu II, în apropiere de sensul giratoriu de la Punct Control Veștem, pe direcția Vâlcea - Sibiu”, a menționat purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Sibiu, Elena Welter, despre acest accident pe Valea Oltului.

Potrivit sursei citate, șoferul care se face responsabil de producerea evenimentului este un tânăr de 27 de ani, din județul Ilfov. „Se pare că, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers, a intrat în coliziune cu semiremorca unui ansamblu TIR condus în fața sa de către alt tânăr, în vârstă de 28 de ani, din județul Vrancea”, au mai menționat reprezentanții Poliției Sibiu.


schmitz ecoflex video


schmitz gotha video

 

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.