Un tânăr și un bebeluș au murit după impactul cu un CAMION

Un tânăr și un bebeluș au murit după impactul cu un CAMION

Mașină a intrat în coliziune cu un autotren la ieșirea din localitatea Vultureni spre Ulmu* primele informații arată că ar fi vorba despre 6 victime

 

UPDATE: Polițiștii au o primă ipoteză a accidentului cumplit petrecut între Ulmu și Vultureni. Se pare că TIR-ul circula dinspre Ulmu spre Vultureni, pe DJ 203, iar autoturismul marca Renault se deplasa din sens opus. Șoferul mașinii ar fi pierdut controlul volanului și ar fi lovit autotrenul în partea stângă lateral. Conducătorul TIR-ul a observat că autoturismul se îndreaptă spre el și a încercat să evite un impact frontal, apăsând pedala de frână și ieșind de pe șosea, însă se pare că nu a fost suficient. Autoturismul s-a lovit de TIR, a ricoșat și s-a răsturnat în șanț.

Au rezultat 5 victime, toate provenind din Renault. Din păcate, au decedat două persoane, fiind vorba despre un bebeluș de 3-4 luni și un tânăr de 20 de ani. O altă fetiță de 5 ani alături de mama în vârstă de 31 de ani și de tatăl de 43 de ani au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Brăila.

Șoferul TIR-ului este din locatatea Buzău. La volanul autoturismului se afla bărbatul de 43 de ani, despre care polițiștii au aflat că nu deține permis auto și există probabilitatea să fi fost băut. Toți cei din Renault, mai puțin tânărul de 20 de ani, formau o familie și erau din localitatea Ulmu, potrivit celor mai recente informații obținute.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.