Logo
Imprimă această pagină

Un șofer român, implicat într-un accident pe autostradă. Două persoane, rănite

Un șofer român, implicat într-un accident pe autostradă. Două persoane, rănite

Un român, care conducea o camionetă, a fost implicat, joi dimineață, într-un accident rutier în Ampass.

Accidentul rutier a avut loc în apropiere de Ampass, pe autostrada A12 Inntal, joi dimineață, 25 mai 2023. Un șofer român, de 29 de ani, se îndrepta, la volanul unui camion mic, spre vestul țării.

La Ampass, românul a fost nevoit să frâneze din cauza unui ambuteiaj. În alt șofer a observat prea târziu că românul a frânat și a intrat cu automobilul în autovehiculul românului, relatează presa austriacă.

Șoferul austriac, în vârstă de 56 de ani și pasagerul său, au fost transportați la Spitalul Hall cu răni ușoare.

 

Vezi și: Accident cu pagube de peste 100.000 de euro, pe autostrada A7 din Germania, produs de un român

Un accident de circulație între două autotrenuri articulate străine a avut loc marți, în jurul orei 16.30, pe autostrada A7, în apropiere de parcarea "Ottersbach" (Hessa), Germania. Vehiculul implicat în accident a fost un autotractor românesc, condus de un român de 50 de ani, cu o semiremorcă italiană. Celălalt tractor cu remorcă implicat în accident era un vehicul polonez condus de un polonez de 42 de ani.

Autotrenul polonez și autotrenul româno-italian circulau în această ordine pe partea dreaptă a celor trei benzi de pe A7, în direcția nord. În dreptul parcării "Ottersbach", autotrenul articulat polonez a fost nevoit să încetinească până la o viteză de aproximativ 30-40 de kilometri pe oră din cauza unui ambuteiaj pe banda din dreapta.

Autocamionul articulat românesc/italian care îl urma a virat apoi pe banda din mijloc pentru a evita frânarea de urgență sau lovirea autocamionului articulat polonez. Procedând astfel, șoferul român a subestimat aparent distanța laterală față de vehiculul articulat polonez și a atins semiremorca acestuia pe partea stângă în timp ce trecea pe lângă el. Autocamionul articulat românesc/italian s-a oprit apoi la aproximativ 100 de metri în fața autocamionului articulat polonez. (stiridiaspora)


VERSUS S03E01


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.