Un șofer român de camion și colegul său, în stare gravă după un grav accident în Germania Recomandat

Un șofer român de camion și colegul său, în stare gravă după un grav accident în Germania

Un șofer român de camion și colegul de echipaj au ajuns în stare gravă la spital după un accident teribil ce a avut loc pe A4, între Wilsdruff și zona de serviciu „Dresdner Tor“, landul Saxonia, Germania.

Potrivit primelor informații oferite de polițiști, camionul încărcat cu 20 de tone de banane a derapat, din motive necunoscute încă, a lovit puternic bara de protecție din mijlocul drumului după care a fost izbit de bara de protecție din partea dreaptă. Impactul puternic a răsturnat camionul în cabina căruia se aflau cei doi români.

Șoferul și colegul de echipaj au fost grav răniți și transportați de urgență la spital, medicii fiind optimiști la șansele lor de supraviețuire, informează tag24.de.

Pompierii au ridicat materialele de operare scurse, au curățat banda și au asigurat locul accidentului.

Din fericire, încărcătura nu a fost răsturnată. Traficul a fost deviat pe lângă locul accidentului.

Poliția a început investigațiile pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut evenimentul.

Nouă pompieri din detașamentul de voluntari din Wildsdruff sunt în carantină, după ce au intervenit la acest accident rutier în care victime au fost șoferi români, colegi de echipaj, care au coronavirus, scrie Bild.
Camionul articulat înmatriculat în Bihor a derapat sâmbătă seara în jurul orei 0.25 pe autostrada A4, între Wilsdruff și zona de serviciu „Dresdner Tor”, a lovit barele de protecție din mijloc și din dreapta și apoi s-a răsturnat. Șoferul și colegul de echipaj, scoși cu răni grave din cabină. Pompierii i-au eliberat pe cei doi români din cabina TIR-ului implicat în accident. Ambii au ajuns la o clinică cu răni grave. Acolo, medicii au descoperit în urma testelor că ambii români au coronavirus.
Falk Arnhold (56 de ani), directorul serviciului municipal al Brigăzii de Pompieri Voluntari Wilsdruff, a declarat pentru Bild: „La aproximativ 45 de minute după ce cei doi bărbați au fost salvați, am primit informațiile de la centrul de control că aveau Corona. Misiunea s-a încheiat imediat pentru nouă pompieri. Au fost imediat puși în carantină".
Cei nouă vor rămâne izolați până când vor primi rezultatele testelor, luni.
Arnhold: „Desigur, sperăm cu toții că tovarășii noștri nu s-au infectat în timpul acestei misiuni”.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.