Logo
Imprimă această pagină

Un șofer român de camion a murit la 38 de ani, în Italia, din cauza coronavirus Recomandat

Un șofer român de camion a murit la 38 de ani, în Italia, din cauza coronavirus

Un șofer profesionist român a murit infectat cu coronavirus în Italia.

El e cea mai tânără victimă a virsului, în Abruzzo.
Daniel Siriteanu, un şofer profesionist român stabilit în Italia, a murit de coronavirus la numai 38 de ani, în spitalul din Chieti, unde a fost internat în terapie intensivă 20 de zile. Daniel trăia de 18 ani la Tollo (Chieti). Primarul localităţii şi-a exprimat condoleanţele, scrie tgmax.it.
"O veste pe care nu am vrut să o dau niciodată, dar cu inima tristă și frântă cred că este corect să o comunic. Daniel ne-a lăsat în jurul orei 6.30, în această dimineață, un bărbat puternic, bun și generos, un cetățean model tollez, un soț iubitor și un muncitor impecabil.", a spus primarul din Tollo (Chieti), Angelo Radica, exprimându-şi condoleanțele pentru moartea celui mai tânăr pacient cu coronavirus din Abruzzo.
Daniel era șofer de camion pentru o companie din Bisenti (Teramo), un oraș din zona roșie. Tânărul nu a avut alte patologii. S-a îmbolnăvit în urmă cu aproximativ douăzeci de zile și a ajuns în spital în stare critică.
"La revedere Daniel, uriaș bun!", a mai spus primarul din Tollo, care a rugat locuitorii orașului să aprindă o lumânare pentru Daniel, imediat ce se va întuneca, luni seara

sofer roman mort coronavirus

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.