Un șofer român de CAMION a murit de oboseală într-o parcare din Austria

Un șofer român de CAMION a murit de oboseală într-o parcare din Austria

Aflat intr-un drum lung, prin Europa, un sofer care conducea un TIR inmatriculat in Timis a reusit sa evite un dezastru. Din pacate, pentru el totul s-a sfarsit tragic.

Totul s-a intamplat pe o autostrada din Austria, unde Doru Taicutu de la Dunca Expeditii se afla in cursa. Omului i s-a facut rau la volan.

Soferii de autotrenuri au dat alarma inca de ieri, pe grupurile lor de Facebook.

“Salut colegi. In parcarea Weer Sud de pe A12 Austria,este un coleg roman in stare grava. Lucreaza la firma Dunca Expeditii, camion Iveco rosu, cu indicativul pe cabina 797. Colegul a fost in stop cardio respirator aproximativ 30 minute. Au reusit cei de pe ambulanta sa-l readuca la viata”, a scris unul dintre ei pe Facebook.

Simtind probabil ca i se face rau, soferul a oprit si a cerut ajutor. Daca ar fi continuat drumul, putea scapa TIR-ul de sub control, provocand o nenorocire. Cu ultimele puteri insa, a dus masina intr-o parcare.

Medicii austrieci au intervenit rapid, insa in ciuda tuturor eforturilor, nu au reusit sa-l salveze. Anul acesta in vara ar fi implinit 50 de ani.

“Cu o durere mare în suflet anuntam ca dragul nostru coleg a incetat din viata astazi. Medicii din Austria au făcut tot ce le-a stat in putere pentru a-l ajuta dar din pacate nu a fost indeajuns. Noi le mulțumim din suflet autoritatilor austriece cat si medicilor pentru cooperare si pentru efortul depus. Gandurile noastre sunt acum alaturi de familia colegului nostru. Odihneste-te în pace, Taicutu.”, au scris reprezentantii firmei pe pagina lor de Facebook.

In urma lui Doru Taicutu a ramas familia indurerata care acum se pregateste de inmormantare.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.