Logo
Imprimă această pagină

Un șofer român de camion a murit în Italia. Familia nu are bani să îl repatrieze Recomandat

Un șofer român de camion a murit în Italia. Familia nu are bani să îl repatrieze

Dorin Cimpoc, un șofer român de TIR care trăia în Italia, a murit sâmbătă într-un teribil accident de motocicletă.

Pe toată durata conversației noastre George nu și-a putut stăpâni lacrimile, cu numai două zile în urmă a primit o veste cumplită, fratele său geamăn, Dorin Cimpoc, care locuia în Italia de mai mulți ani, a murit într-un accident, în timp ce se deplasa cu motocicleta.

„Să primești o astfel de veste de la un moment la altul este teribil, am crezut că se prăbușește cerul peste mine, cum e posibil așa ceva? Dragul meu frățior nu mai este, iar acum ne zbatem să rezolvăm problema cu repatrierea, sunt bani mulți pe care nu ni-i permitem în acest moment”, ne-a spus la telefon fratele geamăn al românului care a decedat. 

Dorin Cimpoc avea 47 de ani, era originar din București, dar de ceva timp se stabilise la Fiorenzuola, în provincia Piacenza. Lucra ca șofer și era singur în Italia, avea doar un văr care locuia la câțiva kilometri distanță.

Sâmbătă, 19 iunie, se deplasa cu motocicleta, când șoferul unei mașini din fața sa a făcut o manevră de întoarcere pe linia continuă, fără să se asigure, și Dorin nu l-a mai putut evita.

Impactul a fost unul puternic, care nu i-a lăsat românului nostru nicio șansă de supraviețuire. Personalul sanitar de la 118 i-a aplicat toate metodele de resuscitare, dar lupta lui Dorin cu destinul nemilos care i-a ieșit în cale nu a avut sorți de izbândă, a murit acolo, pe asfaltul unei șosele dintr-o țară străină, departe de familie, de frate, de mamă și de fiica sa.

„Vă puteți imagine ce durere pe mama noastră, acum? Una e să fie bolnav, să te aștepți să moară și alta e să primești deodată un telefon că a murit”, ne-a mărturisit fratele geamăn al românului decedat.

Trupul neînsuflețit al românului Dorin Cimpoc se află încă în Italia, iar familia se zbate pentru a găsi suma de bani necesară pentru repatriere. Fratele său, George, face un apel la toți cei care-i pot ajuta în aceste momente:

„E greu să ai atâția bani în buzunar de la un moment la altul, nici eu și nici mama noastră nu avem suma care ne trebuie, de aceea fac un apel la toți oamenii cu inimă bună, ajutați-mă să-mi aduc frățiorul acasă!”

Later edit: Așa cum am afirmat la începutul acestui articol strângerea de fonduri, între timp, s-a încheiat.
(rotalianul.ro)

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.