Logo
Imprimă această pagină

Un șofer român de camion a căzut în gol 10 metri după ce a coborât din camion

Un șofer român de camion a căzut în gol 10 metri după ce a coborât din camion

Accidentul a avut loc luni dimineață în jurul orei 9:30 în orașul Meyrannes, în Franța. Un camion s-a blocat pe un pod foarte îngust. În timp ce cobora din camion, șoferul a căzut 10 metri în gol pe lângă parapetul podului.

Pompierii au intervenit luni dimineață în Meyrannes pentru acest accident neobișnuit.
Un bărbat din România de 31 de ani a căzut de pe un pod de la o înălțime de aproximativ 10 metri, după ce a coborât din camion, scrie france3.
Circumstanțele acestei căderi sunt încă neclare. Dar poziția camionului, blocat pe pod, sugerează că șoferul s-a pierdut cu firea și a vrut să iasă degrabă.

Un martor al scenei explică

„Un șofer de camion de origine română s-a trezit blocat pe podul străzii principale din Meyrannes cu camionul său mare. GPS-ul său i-a dat o eroare, nu a fost probabil actualizat. Un semn de circulație îl incomoda, a vrut să coboare pentru a-l îndepărta din drum, dar a căzut de pe pod în albia râului uscat, pe pietre. Un vecin care a văzut scena a sesizat serviciile de urgență. Victima țipa.

Angajarea unei echipe GRIMP a fost necesară pentru salvarea și ridicarea victimei folosindu-se frânghii. Operațiunea a durat mai mult de două ore.
Un alt șofer a tractat camionul românului, după o inversare dificilă.
Șoferul conștient dar rănit a fost transportat la spital.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.