Logo
Imprimă această pagină

Un șofer profesionist și-a lăsat camionul pe avarii, în mijlocul drumului, timp de 60 de ore Recomandat

Un șofer profesionist și-a lăsat camionul pe avarii, în mijlocul drumului, timp de 60 de ore


Șoferul unui camion a fost nevoit să își parcheze camionul pe mijlocul drumului B4 din Turingia pentru 60 de ore. Șoferul profesionist Andrej din Ucraina s-a confruntat cu o problemă tehnică la camionul care nu a mai pornit.


El nu a primit niciun sprijin de la patron timp de peste două zile și a fost nevoit să își lase camionul pe avarii, în mijlocul drumului.

El a povestit pentru trucker.de cum s-a întâmplat.

Camionul a avut, dintr-o dată o defecțiuen tehnică. Era o zi de sâmbătă și camionul nu s-a mai putut mișca. Am reușit să îl poziționez pe banda pentru schimbat direcția de mers, a spus șoferul de camion care are 30 de ani.
Șoferul spune că a cerut ajutorul patronului său care l-a refuzuat și i-a cerut să își rezolve singur problema. Nici la serviciu de remorcare nu a avut ma mult noroc. Andrej spune că și-a petrecut vreme citind, navigând pe internet, dând telefoane.
Într-un final, duminică, Poliția a venit la fața locului pentru a-i cere, din nou, ucrainianului să elibere drumul. Andrej a spus că nu are resurse pentru reparații și piese de schimb, iar poliția a chemat serviciul de tractare care a scos camionul în afara drumului. Abia la 18.00 duminică s-a întâmplat acest lucru. Atunci toată lumea a înțeles că nu mai poate fi reparat compresul iar patronul nu îl va ajuta, financiar, pe șofer.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.