Un șofer de camion a murit la 13 zile după ce a fost grav rănit într-un accident

Un șofer de camion a murit la 13 zile după ce a fost grav rănit într-un accident

A murit Ștefan, tânărul șofer de TIR lovit de un coleg, în Hunedoara. O fetiță a rămas fără tată, după ce acesta s-a luptat zile în șir să supraviețuiască, pe patul de spital.

Un accident mortal a avut loc în prima zi a lunii septembrie, în județul Hunedoara. Un șofer a murit, iar al doilea șofer implicat în accident, un bistrițean, a ajuns în stare gravă la spital. Din nefericire, în ciuda tuturor eforturilor depuse, bistrițeanul s-a stins din viață.

În 1 septembrie, pe DN 66, în județul Hunedoara, a avut loc un grav accident de circulație. O autoutiitară condusă de un tânăr de 29 de ani din Dolj a pătruns pe contrasens, izbindu-se din plin de un autotren condus de un tânăr de 29 de ani, din Bistrița.

Șoferul autoutilitarei a murit pe loc, iar bistrițeanul, Ștefan Dobozi, Fănică, așa cum îl strigau apropiații, a ajuns în stare gravă la spital, în Cluj, iar săptămâna trecută, oamenii s-au mobilizat să doneze sânge, starea sa fiind foarte gravă.

 Ștefan avea 29 de ani, era căsătorit și tatăl unei fetițe. La Lunca Ilvei a lăsat în urmă o mare de durere, fiind plâns de întreaga comunitate. (observatornews.ro)

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.