Logo
Imprimă această pagină

Un șofer de basculantă nu ar fi acordat prioritate și a spulberat o mașină: un mort și 3 răniți Recomandat

Un șofer de basculantă nu ar fi acordat prioritate și a spulberat o mașină: un mort și 3 răniți

Accident grav petrecut marți după-amiază în județul Cluj, pe DN1. Un mort și trei răniți au rezultat în urma unei coliziuni violente care a avut loc între un camion și un autoturism.

Impactul dintre cele două autovehicule s-a produs la ieșirea din localitatea Luna de Sus spre Gilău. Din cauza accidentului, traficul în zonă a fost paralizat pentru o perioadă și a fost deschis alternativ.

Din datele oferite de IPJ Cluj, două dintre cele trei victime au fost transportate la spital în stare gravă.
O basculantă a izbit în plin o mașină, zdrobind-o pur și simplu. În urma impactului, o persoană a murit, iar alte trei au fost rănite, dintre care două au rămas încarcerate.

Potrivit IPJ Cluj, cele două victime au fost transportate la spital în stare gravă. Circulația în zonă a fost parțial blocată, anunță Ziua de Cluj.

Cum s-a produs tragicul eveniment rutier

Din datele făcute public de IPJ Cluj, conducătorul unui camion, un bărbat de 49 de ani, din comuna Poieni, a pătruns pe DN1 E60 de pe un drum alăturat, cu intenția de a vira stânga înspre Cluj-Napoca

În mers, vehiculul acestuia a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe DN1 E60, din direcția Cluj-Napoca spre Gilău.

Conducătorul camionului implicat în accident a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, pe DN 1, la ieșirea din localitatea Luna de Sus către Gilău, județul Cluj, a avut loc o coliziune între un autoturism și un autocamion.

În urma impactului, trei persoane din autoturism au rămas încarcerate, fiind efectuate manevre pentru extragerea lor și acordarea de îngrijiri medicale. Traficul se desfășoară dirijat, deviat prin interiorul localității Luna de Sus”, se arată pe site-ul Poliției Române.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.