Logo
Imprimă această pagină

Un șofer beat s-a răsturnat cu un camion

Un șofer beat s-a răsturnat cu un camion

Evenimentul a avut în jurul orei 08:00. Norocul a făcut ca nimeni să nu circule prin zonă în acel moment.


În această dimineață, traficul pe drumul județean 203 D, Țintești-Maxenu, a fost oprit preț de câteva zeci de minute, după ce un șofer s-a răsturnat cu TIR-ul pe carosabil. Bărbatul a scăpat nevătămat din accident, dar nu va scăpa și de răspunderea penală. Motivul, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de aproape 1 la mie.

Isprava șoferului a avut loc azi-dimineață pe DJ 203 D, la intrarea în localitatea Pogonele. Șoferul venea de la București și mergea spre Brăila, acolo unde trebuia să descarce produse alimentare pentru supermarketuri.

N-a mai ajuns la destinație, deoarece oboseala, alcoolul sau ambele i-au încețoșat privirea și, la intrarea în Pogonele, s-a răsturnat cu TIR-ul. Norocul a făcut ca nimeni să nu se afle, în acel moment, pe șoseaua transformată de șoferul mastodontului în pistă de încercare.

 Cum era de așteptat, traficul s-a blocat, iar ceilalți șoferi a luat-o prin câmp pentru a evita zona roșie a accidentului.

În cele din urmă, o macara a repus TIR-ul pe roți, iar traficul a fost reluat. Șoferul a fost transportat la spital, unde i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De obicei, valoarea ieșită la etilotest se dublează la testul de sânge.
În mod evident, șoferul se va alege cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.