Logo
Imprimă această pagină

VIDEO. Un șofer aproape să fie strivit cu mașina între camioane pe o șosea din Timiș Recomandat

VIDEO. Un șofer aproape să fie strivit cu mașina între camioane pe o șosea din Timiș

Teribilism, inconstienta sau pura prostie. Asa poate fi caracterizata decizia unui sofer carea fost la un pas sa provoace o tragedie pe o sosea din Timis.

Omul conducea, vineri, un Volkswagen pe centura Lugojului. A asteptat in spatele unui tir pana la coborarea de pe un pod, dupa care a intrat in depasirea acestuia, cu toate ca in zona se vede clar marcajul cu linie continua.

Soferul si-a continuat „cursa” si a fortat si depasirea unui alt tir, aflat in fata celui de care trecuse, de data asta intr-o usoara curba la stanga. Intre timp, din directia opusa venea un alt mastodont, al carui conducator a si franat usor, pentru a-i da timp inconstientului sa revina pe banda sa de circulatie. Astfel s-a evitat o nenorocire pe centura Lugojului, o sosea pe care frecvent au loc accidente, insa, in marea lor majoritate in intersectiile de la Tapia sau Hezeris, dupa cum noteaza si colegii de la lugojeanul.ro.

Isprava soferului de Volkswagen a fost surprinsa de camera de luat vederi de la bordul unui alt autoturism si cel mai probabil vor fi analizate de politisti.

 

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.