Logo
Imprimă această pagină

Un șofer a schimbat banda fără să se asigure și s-a izbit de camion Recomandat

Un șofer a schimbat banda fără să se asigure și s-a izbit de camion

Accidentul ar fi fost provocat de un șofer în vârstă de 48 de ani care ar fi schimbat banda fără să se asigure, reiese din primele cercetări ale Poliției. Astfel, în urma acestei acțiuni, el s-a izbit de un TIR, după care a ajuns pe contrasens, unde a lovit o mașină care circula regulamentar.

Şoferul TIR-ului, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a declarat că maşina i-a ieşit brusc în față, astfel că acesta nu a mai avut cum să evite impactul. Evenimentul s-a produs pe drumul ce leagă Târgovişte de Găeşti.

În mașină se afla și o femeie. În urma impactului, aceasta și şoferul TIR-ului au scăpat nevătămaţi. Cu taote acestea, ceilalţi conducători auto implicaţi în accident au fost răniţi.

Printre victime se numără și o femeie, de 42 de ani, pasageră în maşina celui care ar fi provocat accidentul.

Martorii au fost cei care au apelat numărul de urgenţă 112. Echipajele sosite la fața locului, i-au preluat imediat pe răniţi și i-au transportat la unitatea de primiri urgente. În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs acest accident, informează ȘtirileProtv.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.