Logo
Imprimă această pagină

Un senator ucis de un CAMION

Un senator ucis de un CAMION

Fostul senator Gheorghe Mirică a murit după ce a fost fost grav rănit, vineri dimineaţă,după ce a intrat cu maşina pe contrasens şi s-a izbit de un TIR, pe DN 1B, în Istriţa de Jos, judeţul Buzău. Fostul senator s-ar fi aplecat în maşină să ridice ceva şi ar fi pierdut controlul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, Claudiu Damian, a declarat că fostul senator Gheorghe Mirică a murit pe patul de spital, în ciuda eforturilor medicilor.
”A murit ( Gheorghe Mirică n.r.). A suferit leziuni grave. Impactul a fost violent, a venit în comă, a fost intubat, dar a decedat”, a declarat Damian.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Buzău, Mihail Drăghiciu, a declarat că accidentul a avut loc pe DN 1B, unde un TIR s-a ciocnit de un autoturism, o persoană fiind încarcerată.
“Din primele verificări efectuate de poliţişti a rezultat faptul că un bărbat, de 71 de ani, din Bucureşti, care circula cu un autoturism pe DN 1B, pe direcţia Buzău către Ploieşti, pe raza localităţii Istriţa de Jos a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autotren care circula regulamentar, din sens opus”, a declarat Drăghiciu.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul de 71 de ani este fostul senator Gheorghe Mirică. Acesta se află în stare gravă, fiind în comă.

 

Fostul parlamentar era singur în maşină şi, spun sursele citate, cel mai probabil s-ar fi aplecat să ia ceva de pe jos şi atunci a intrat cu maşina pe contrasens.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.