Logo
Imprimă această pagină

Un mort şi un rănit grav, după ce remorca unui camion s-a răsturnat peste un autoturism

Un mort şi un rănit grav, după ce remorca unui camion s-a răsturnat peste un autoturism

O persoană a murit şi o alta a fost grav rănită într-un accident produs, miercuri, pe DN 2 (E85), în localitatea Călimăneşti, judeţul Vrancea, unde remorca unui TIR s-a răsturnat peste un autoturism. Pompierii urmează să stabilească dacă sunt şi alte victime în urma accidentului, în maşină.


Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, pompierii militari intervin, miercuri după-amiază, cu patru echipaje, la un accident rutier produs pe DN 2 (E 85), în localitatea Călimăneşti.

În accident au fost implicate un TIR şi un autoturism, iar în urma impactului, remorca TIR-ului s-a răsturnat peste autoturism.

Din primele informaţii reiese că sunt două victime, doi bărbaţi. Una dintre victime prezintă leziuni incompatibile cu viaţa, iar cealaltă victimă, în vârstă de 44 de ani, a fost preluată de o ambulanţă S.A.J. şi transportată la U.P.U. Focşani.

Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă, acţionează o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud, o autospecială de descarcerare şi o macara de la Detaşamentul de Pompieri Focşani.

La acest moment se intervine pentru degajarea TIR-ului, urmând să se constate dacă au mai fost şi alte persoane surprinse în autoturism.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.